Mindfulness Training in Almere Door Hans van Male

Hans van Male geeft in Almere diverse trainingen waarbij diepgang, persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van jouw levenswijze op de voorgrond staan. Deze trainingen stellen je in staat om beter om te gaan met diverse levensproblemen, angsten, frustraties, boosheden, dwanggedachten, piekeren, burn-out etc.

Kijk voor volledige informatie over de trainingen op www.beyourselfnow.nl

ALLE TRAININGEN 2018

Mindfulness Based Stress Release training. 

Door deze training maak je een persoonlijke ontwikkeling door waardoor je je vaste patronen sneller herkent. Je wordt vrijer in jouw persoonlijke keuzes. De hele training zorgt ervoor dat je meer inzicht, zelfvertrouwen, plezier, harmonie, focus, aandacht en ontspanning krijgt.

Als we ons bewust zijn van onze automatismen en vaste denkpatronen, kunnen we op een andere manier gaan reageren. Door de MBSR training zijn wij bewuster aanwezig en ontstaan er meerdere en ook andere mogelijkheden om te reageren.

Meer inzicht, zelfvertrouwen, harmonie, plezier, focus, aandacht en ontspanning.

De training start op maandag 5 maart 2018. Het bestaat uit acht avonden van circa 2,5 uur en een oefendag inclusief de stilte-dag op 22 april. De cursus wordt gegeven door Hans van Male. Ook uw werkgever kan een gedeelte of de hele cursus kosten voor zijn rekening nemen. 

Elke maandag avond van 19:00 tot 21:30. Data's 5, 12, 19, 26 maart en 9, 16, 23 en 30 april. 3 April valt uit ivm Pasen. Kosten van deze training zijn € 320,00.

Stilte zondag op 22 april

De stilte zondag is een training waar iedereen aan kan meedoen. Het is een training om in stilte met jezelf in contact te komen waar wij in deze maatschappij maar zelden aan toe komen. Op deze dag doorleef je met de groep een proces van stilte en rust en leer je simpele meditatie- en yoga oefeningen. De stilte dag begint om 10:00 uur en eindigt rond 16:00 uur, de kosten zijn 30,00 euro.

Acceptatie en zelfacceptatie. Trainingsweekend za/zo 2-3 juni

Het is onze grootste taak om gelukkig te zijn met onszelf. Het is een gezond eigenbelang. Toch vinden wij het moeilijk om ons echt gelukkig te voelen. Door een andere kijk op je eigen ”ik” en “ego” te ontwikkelen, ontstaat er een betere manier om met jezelf en de buitenwereld om te gaan.

Door een heldere kijk naar ons “ik” en ons “ego” zien we waarom wij vaak verstrikt raken in onze patronen. Wij hebben in de aanloop van ons leven de verkeerde strategie geleerd om ons goed te voelen. Zelf acceptatie is eigenlijk het doorgronden van onze innerlijk negatief zelfbeeld en zijn constructies.

De cursus is gebaseerd op de kennis van de mindfulness en het moderne boeddhisme. Meditatie is een belangrijk onderdeel van deze training. In deze training besteden wij aandacht aan de diverse obstakels bij meditatie. De kosten van dit weekend zijn € 65,00.

Alle trainingen worden gegeven in Almere Buiten. Koffie, thee en water is inclusief.

Waar: Soul Essentials, Brandersmolenstraat 23-24, 1333 BX Almere Buiten.

 Bel ons voor een afspraak neem contact op via formulier

Tialmere contact gegevens

Openingstijden

  • Maandag:8:30 – 18:30
  • Dinsdag:8:30 – 21:00
  • Woensdag:8:30 – 18:30
  • Donderdag:8:30 – 21:00
  • Vrijdag:8:30 – 18:30

KNGF

  • BIG GEREGISTREERDE FYSIOTHERAPEUTEN EN AANGESLOTEN BIJ HET GENOOTSCHAP VOOR FYSIOTHERAPIE

KNGF Logo

Klantenbeoordeling