Fysiotherapie in Almere, voor diverse behandelvormen

Fysiotherapie, we houden van aanpakken

Fysiotherapie in Almere, voor diverse behandelvormen

We houden van aanpakken dus u kunt bij ons altijd snel terecht. Bel 036 5499887 en maak binnen 24 uur een afspraak.

Uw eerste bezoek begint met het invullen van uw gegevens en besteden wij aandacht aan uw klachtenverhaal, gevolgd door een onderzoek. Daarna bespreken wij met u welke therapie voor u geschikt is. Ook bekijken wij uw verzekeringsgegevens en proberen dit af te stemmen op de mogelijkheden die uw verzekering biedt. Indien mogelijk zal een behandeling volgen en adviseren wij u hoe om te gaan met uw klacht(en).

Wij kijken graag verder.

Het komt toch nog vaak voor dat mensen overal zijn geweest met hun klacht(en) zonder dat zij echt van hun klacht(en) af konden komen. Wij zoeken graag verder uit om te komen tot een adequate therapie. Veel mensen zijn u al voorgegaan en waren ons zeer dankbaar omdat wij verder zochten waar andere medici niet meer keken.

Fysiotherapie is bij ons toch nog echt handwerk.

Binnen onze praktijk gebruiken wij diverse technieken die de laatste tien jaar zeer effectief blijken te zijn bij klachten van het bewegingsapparaat. Toch blijft fysiotherapie in onze ogen handwerk en we houden van aanpakken. Het beste resultaat bij spier- en bewegingsproblemen kunnen bereikt worden door manuele (met de hand) technieken. Daarnaast geven wij u ook adviezen, oefeningen en kunnen wij u begeleiden in onze oefenzaal.

Geen verwijzing nodig.

U hoeft geen verwijzing te hebben van uw huisarts wij zijn allen opgeleid om u zonder tussenkomst van uw huisarts te behandelen. Natuurlijk houden wij wel contact met uw huisarts (indien u dat wenst), zeker bij twijfel of verdere doorverwijzing. Zonder verwijzing ons bezoeken geldt enkel indien u 18+ bent.

Fysiotherapeuten met kwaliteit.

Wij zijn BIG geregistreerde fysiotherapeuten en aangesloten bij het KNGF, Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie. Dit betekent dat wij werken volgens de laatste richtlijnen en wij regelmatig nascholing volgen om onze kennis voor u op peil te houden. Wij zijn tevens aangesloten bij de klachtencommissie voor fysiotherapeuten.

Wij zijn bekend met diverse behandelvormen zoals: dry needling, manuele therapie, medical taping, myofasciale therapie en sport fysiotherapie.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in rugtraining, bekkenklachten, hoofdpijnklachten, kaakklachten, schouderklachten, en begeleiding van diabetici.

Naast deze specialisaties hebben wij veel ervaring met whiplash patiënten, fibromyalgie patiënten, de oudere patiënt en zwangere patiënten.

Snel een afspraak?

Wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn indien u acute klachten heeft. U kunt bij bellen naar 036 54 99 88 7 of mail ons naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Aan huis behandelen.

Indien uw toestand het niet toelaat om naar de praktijk te komen dan komen wij u thuis behandelen.

Overige behandelvormen.

Bel ons voor een afspraak neem contact op via formulier

Tialmere contact gegevens

Openingstijden

  • Maandag:8:30 – 18:30
  • Dinsdag:8:30 – 21:00
  • Woensdag:8:30 – 18:30
  • Donderdag:8:30 – 21:00
  • Vrijdag:8:30 – 18:30

KNGF

  • BIG GEREGISTREERDE FYSIOTHERAPEUTEN EN AANGESLOTEN BIJ HET GENOOTSCHAP VOOR FYSIOTHERAPIE

KNGF Logo

Klantenbeoordeling