IJsbrand den Hollander, Fysiotherapeut, Dry needling en Manueel therapeut IO

IJsbrand den Hollander, fysiotherapeut, dry needling therapeut en manueel therapeut i.o.

Gespecialiseerd in: cure taping, gewrichtsklachten van de rug, bekken en knieën.

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ik ben IJsbrand den Hollander en al sinds 2013 werkzaam als fysiotherapeut bij het Therapeutisch Instituut te Almere Buiten.
De opleiding tot fysiotherapeut heb ik aan de Hogeschool van Amsterdam gevolgd en in 2013 afgerond. Het Therapeutisch Instituut was mijn laatste stageplek en na het behalen van mijn diploma ben ik hier aan de slag gegaan als fysiotherapeut.

Mijn visie over de fysiotherapie gaat verder dan alleen behandelen van een klacht. Het is mensenwerk en daardoor zal een fysiotherapeut met mensen moet communiceren, hoe er zal worden behandeld. Kortom, in samenspraak met de patiënt. Ik ben overtuigd dat enkel het behandelen van de klacht, niet leidt tot het optimale resultaat voor de patiënt. Even belangrijk is het overdragen van kennis over de klacht naar een patiënt toe door de fysiotherapeut. Inzicht geven in de klachten leidt tot herkenning. Is die pijn in mijn knie onschuldig of speelt de artrose weer op? En wat te doen wanneer de klacht weer opspeelt? Deze kennis vergroot de zelfredzaamheid en zo blijf de patiënt niet telkens terugkomen voor dezelfde klacht.

Belangrijk als fysiotherapeut is het inzicht geven in de klacht.

Tijdens de opleiding heb ik mijzelf verdiept in het behandelen van klachten aan de benen en schouder. In de toekomst wil ik mij verder ontwikkelen in het behandelen van rugklachten en beëindig binnenkort mijn opleiding als manueel therapeut.

De nieuwe vestiging op de Giraffeweg is een nieuw hoofdstuk in het lange bestaan van het Therapeutisch Instituut. Ik ben zeer vereerd onderdeel te mogen uitmaken van dit team.

Wij hopen dat wij u optimaal van dienst kunnen zijn in onze praktijk.

Stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bel ons voor een afspraak neem contact op via formulier

Tialmere contact gegevens

Openingstijden

  • Maandag:8:30 – 18:30
  • Dinsdag:8:30 – 21:00
  • Woensdag:8:30 – 18:30
  • Donderdag:8:30 – 21:00
  • Vrijdag:8:30 – 18:30

KNGF

  • BIG GEREGISTREERDE FYSIOTHERAPEUTEN EN AANGESLOTEN BIJ HET GENOOTSCHAP VOOR FYSIOTHERAPIE

KNGF Logo

Klantenbeoordeling